Helikopterflyvninger til private og erhverv

Er vi i tvivl om noget, så er vi ikke i tvivl

 

Sikkerhed er Alpha og Omega ombord på helikopteren. Vi tager ingen chancer, og bliver hellere på jorden, end tager en risiko i luften.

Service

Helikopteren bliver serviceret hver gang den har fløjet 50 timer. Det gælder blandt andet: olieskift, skift af sliddele, og hvad producenten ellers foreskriver. Desuden gennemgår mekanikeren også helikopteren.

Piloten

Helikopterpiloten gennemgår omfattende flyvetræning hvert halve år. Desuden bliver der afholdt kurser i løbet af året, hvor nye sikkerhedstiltag bliver gennemgået. Piloten skal også besøge en flyvelæge en gang om året, som sikrer at helbredet er 100% i orden.

N

Dagligt tjek

Inden helikopteren skal i luften, gennemgår piloten helikopteren fra ende til anden. Hvis helikopteren ikke er i tiptop stand, skal vores kunder selvfølgelig vide dette, og så flyver vi ikke før problemet er udbedret.

Arrangementer

Er vi ude og lave rundflyvning, eller lignende, hvor der skal et Groundcrew til. Så sørger vi for at området er i optimal stand for flyvning. Groundcrewet har gennemgået træning, så sikkerhedsniveauet udenfor maskinen også er ligeså højt, som indeni.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på helikopterflyvning? – så skriv til os

Kontaktform