Bryllup & polterabend

Gør den store dag endnu større

Bryllup & Polterabend

Skal jeres bryllupsdag have et ekstra pift? Vi flyver jer fra kirken og direkte til festen, eller som en fed oplevelse til jeres polterabend. Enten eller så garanterer vi, at dagen bliver ekstra uforglemmelig i en helikopter.

Til og fra

Vi kan flyve jer til og fra kirken og til festen. Vi kan oftest lande tæt på kirken når den ligger uden for byen. Ligger den derimod midt inde i byen, kan vi desværre ikke udføre flyvningen, da vi ikke må lande i en bymidte. Hvis I ikke har noget sted i tankerne, kan vi komme med nogle forslag, og så kan vi sammen finde det helt rigtige sted. 

Fotograf

Vi tilbyder også plads til en fotograf, hvis I ønsker at få dokumenteret turen undervejs. Oftest vil fotografen sidde på det forreste sæde, hvor I vil kunne forevige turen undervejs. Samtidig vil fotografen kunne vende sig om, og tage billeder af jer. Ved afgang og ankomst, kan der tages nogle flotte billeder af brudeparret med helikopteren i baggrunden.

Tid og sted

Vi kan ankomme til det aftalte sted, på det helt præcise tidspunkt. Ofte kan timingen være altafgørende, når det kommer til en overraskelse. Vi bestræber os på at ankomme på minuttet til jeres bryllup/polterabend, hvis I ønsker det.

Loops

I bestemmer hvor lang turen skal være, så flyver vi jer over de smukkeste stedet vi kender indenfor tidsrammen. Vi kan desværre ikke lave loops i vores helikopter, men vi går gerne med til at bilde dagens hovedperson ind, at det er det der kommer til at ske.

Smukke omgivelser

Vi kan selvfølgelig også tilbyde en stille og rolig tur, i smukke omgivelser, hvis det er det I ønsker til jeres bryllup eller polterabend. Ingen opgave er for skør eller for rolig med en helikopter. Vi bestræber os på at yde lige præcis den service, I ønsker til jer.