Helikopterture

Odense city

På denne tur, tilbyder vi Odense by fra oven. Vi kommer hele vejen rundt om byen, og flyver også over Odense Fjord undervejs. 

– Pris: 3.500 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

H.C Andersen fra luften

På denne tur, flyver vi op til Hofmansgave gods, hvor H.C. Andersen har skrevet på flere af sine eventyr. Derefter bevæger vi os ned langs fjorden til den østlige del af Odense, hvor vi ser det over 400 meter store papirudklip, hvilket han kaldte ”Solhovedet” som kun kan ses fra luften. 

– Pris: 3.500 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

Odense fjord

På denne tur, flyver vi op til Hasmark Strand. Derefter bevæger vi os over fjorden til den anden side, ned forbi Munkebo, og følger kysten tilbage til lufthavnen. 

– Pris: 3.500 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

Odense city og Odense fjord

På denne tur, bevæger vi os både rundt om Odense by og Odense fjord.Vi anbefaler dette helikoptergavekort, hvis man både vil se by og natur, i en oplevelse. 

– Pris: 4.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

Lillebælt og Vestfyn

På denne tur, bevæger vi os direkte mod Fredericia. Derefter tager vi turen ind igennem Lillebælt, og fortsætter ned rundt om Assens. 

– Pris: 6.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

Østfyn og Storebælt

På denne tur, bevæger vi os nordøst rundt om Odense Fjord. Derefter tager vi turen ned langs østkysten, hvor vi blandt andet tager et kig på Storebæltsbroen. 

– Pris: 6.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

Endelave, Tunø og Samsø

På denne tur, laver vi ”ø-hop” til de tre øer nord for Fyn. Turen går først over Endelave, derefter Tunø, og til sidst Samsø. 

– Pris: 8.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 245kg

Specielt til dig

Har du ønsker om et speciallavet gavekort, så laver vi det hellere end gerne. Her kan du helt selv bestemme; hvor vi starter og slutter, hvor vi skal flyve hen og hvor lang tid turen skal tage. Skriv til os med en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på helikopterflyvning? – så skriv til os