Jubilæum & Fødselsdag

Rundflyvning til jubilæum & fødselsdag

Jubilæum & fødselsdag

Et jubilæum er en helt særlig lejlighed, hvorfor ikke fejre jubilaren/fødselaren med den ultimative gave? Vi tilbyder helikopterrundflyvning til jeres event eller som overraskelse til en fødselsdag.

Turen

Schou Helicopters stiller vores helikopter til rådighed. Vi kan arrangere lige præcis den jubilæumsgave du ønsker. Flyvetid og retning, du bestemmer!

Afhentning og ankomst

Om det så skal være fra lufthavnen, hvor fødselaren allerede kender gaven, eller om vi skal lande ude ved dig i terrænet på klokkeslettet. Alt er muligt når det kommer til helikoptere!

Staffering

Skal helikopteren stafferes til jubilæet/fødselsdagen med et firmalogo, et årstal, eller et billede af jubilaren/fødselaren? Vi kan tilbyde denne service, hvis du ønsker det. Se et eksempel på en stafferingsopgave her.

En eller flere personer

Vores helikopter har plads til tre passagerer. Prisen ændres ikke, om så er en eller flere jubilarer/fødselarer, i har hele helikopteren for jer selv.

Tid og sted

Vi kan ankomme til det aftalte sted, på det helt præcise tidspunkt. Ofte kan timingen være altafgørende, når det kommer til en overraskelse. Vi bestræber os på at ankomme på minuttet til jeres arrangement.

Gavekort

Skal turen gives i gave, kan vi anbefale at du kigger på vores helikoptergavekort. Her kan vi også lave et jubilæums/fødselsdags gavekort, efter dine ønsker. Se udvalget af helikoptergavekort her.