Firmafest & event

Rundflyvning til FIRMAFEST & EVENT

Firmafest & event

Skal din virksomhed holde fest eller markere en begivenhed med den ultimative oplevelse? Vi tilbyder helikopterrundflyvning til jeres event eller som overraskelse til en særlig medarbejder.

Turen

Schou Helicopters stiller vores helikopter til rådighed. Vi kan arrangere lige præcis den specielle event du ønsker. Flyvetid og retning, du bestemmer!

Afhentning og ankomst

Om det så skal være fra lufthavnen, eller om vi skal lande ude ved din virksomhed i terrænet på klokkeslettet. Alt er muligt når det kommer til helikoptere!

Staffering

Skal helikopteren stafferes til den særlige dag med et firmalogo eller et særlig billede for jeres event? Vi kan tilbyde denne service, hvis du ønsker det. Se et eksempel på en stafferingsopgave her.

En eller flere personer

Vores helikopter har plads til tre passagerer. Prisen ændres ikke, om så er en eller flere medarbejdere eller gæster, i har hele helikopteren for jer selv.

Tid og sted

Vi kan ankomme til det aftalte sted, på det helt præcise tidspunkt. Ofte kan timingen være altafgørende, når det kommer til en overraskelse. Vi bestræber os på at ankomme på minuttet til jeres event.

Gavekort

Skal turen gives i gave, kan vi anbefale at du kigger på vores helikoptergavekort. Her kan vi også lave et event-gavekort, efter dine ønsker. Se udvalget af helikoptergavekort her.