Erhvervstransport

Kom hurtigt fra A til B

Erhvervstransport

Vi flyver dig og/eller dine samarbejdspartnere hurtigt og sikkert fra den ene ende af landet til den anden, udenom al trafikken. Giv en stor oplevelse til dine kunder eller benyt os som helikopter taxa fra A-B.

Lej hele helikopteren

Hos os lejer du altid hele helikopteren, så prisen ændrer sig ikke om du er 1 eller 3 personer der skal med. I bestemmer hvor og hvornår vi flyver, så skal vi nok sørge for resten. Har du en fast rute du kører en gang om ugen eller måneden, kan vores helikopter taxa oftest konkurrere med prisen i forhold til spildt køretid.

Helikopter taxa

Vi arrangerer din tur fra A-B, og kan få dig fra den ene ende af landet til den anden, uden om al trafikken. I de fleste tilfælde kan det betale sig at gå sammen om at leje helikopteren. Dette sparer vigtig tid, hvor I samtidig undgår eventuelt trafikprop. Vores pilot venter gerne på jer, indtil at I er klar til at vende tilbage.

Forretningsmøder

Skal forretningsmødet have et ekstra pift? Dette kunne eventuelt være på en restaurant med fragt til og fra i en helikopter. Vi flyver gerne dig og dine erhvervskunder dertil og arrangerer det for jer. Vi samarbejder blandt andet med: Hotel Hesselet i Nyborg, Vejrø Resort & Luksus HotelHenne Kirkeby KroFalsled Kro, Sønderskov slot eller Ribehøj nær Ribe. Vores pilot venter gerne på dig gratis indtil første påbegyndte time, derefter koster det 200,- pr. time.

Ingen behov for lufthavn

Vi kan selvfølgelig lande udenfor lufthavne. Dette kunne for eksempel være på en mark eller ved siden af virksomheden, hvis forholdene tillader det. Du fortæller hvad du ønsker – vi arrangerer derefter.

Gavekort

Vi har sammensat nogle oplevelsesture for max. 3 personer som blot skal bestilles via vores mail, se dem alle her. Giv dine samarbejdspartnere end oplevelse de aldrig glemmer.

Vi tilbyder også persontransport

Vi flyver helikopterture henover smukke Danmark, så du kan se det du ønsker fra luften. Giv et helikoptergavekort til en du holder af, eller sammensæt din egen helikoptertur ved at kontakte os.