Services

Alt fra Godstransport, fotoflyvning og events

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Tag et kig på de forskellige services vi tilbyder, finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Persontransport

Helikopterflyvning gælder ikke kun til helt specielle lejligheder. Skal du transporteres hurtigt og nemt henover Danmark? Så er en helikoptertur den oplagte mulighed.

Godstransport

Har du noget gods som skal fragtes i en fart? Bare rolig, dit gods kan flyve med os. Hos Schou Helicopters, står vi altid klar til at tage imod din godstransport forespørgsel.

Fotoflyvning

Har du en opgave, hvor dronen ikke kan følge med? Så er vi det oplagte valg til jeres fotoflyvning. Vi har plads til tre personer i helikopteren og aftagelige døre.

Polterabend

Hvad er en polterabend uden en oplevelse udover det sædvanlige? Vi stiller vores helikopter til rådighed for jeres arrangement.

Bryllup

Skal dagen have et ekstra pift? Vi tilbyder helikopterture både til og fra kirken og sikrer Jer en uforglemmelig oplevelse.

Konfirmation

Med Schou Helicopters, har du også mulighed for at arrangere en helikoptertur til afhentning ved kirken af en eller flere konfirmander.

Jubilæum

Har jubilaren/fødselaren alt? Skal vi hjælpe dig med at overraske en du holder af med den ultimative gave, en flyvetur i en helikopter?

Firmafest & event

Skal dine medarbejdere have en helt særlig oplevelse til firmafesten? Vi arrangerer helikopterrundflyvning for Jeres medarbejdere.

Helikoptergavekort

Schou Helicopters tilbyder flere forskellige helikoptergavekort og forudbestemte helikopterture til enhver smag, se vores udvalg her.