Helikopterflyvninger til private og erhverv

Helikoptergavekort

Vi tilbyder helikoptergavekort som samlede løsninger. Hos os skal du ikke vente flere måneder på, at der er samlet et helt hold der skal ud og flyve, her får du hele helikopteren for dig selv – så vi flyver når du vil.
Ring eller skriv til os for at bestille et helikoptergavekort, så klarer vi resten. 

“Odense city”

På denne tur, tilbyder vi Odense by fra oven.Vi kommer hele vejen rundt om byen, og flyver også over Odense Fjord undervejs. 

– Pris: 3.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

“H.C Andersen fra luften”

På denne tur, flyver vi op til Hofmansgave gods, hvor H.C. Andersen har skrevet på flere af sine eventyr. Derefter bevæger vi os ned langs fjorden til den østlige del af Odense, hvor vi ser det over 400 meter store papirudklip, hvilket han kaldte ”Solhovedet” som kun kan ses fra luften. 

– Pris: 3.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

“Odense fjord”

På denne tur, flyver vi op til Hasmark Strand. Derefter bevæger vi os over fjorden til den anden side, ned forbi Munkebo, og følger kysten tilbage til lufthavnen. 

– Pris: 3.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

“Odense city og Odense fjord”

På denne tur, bevæger vi os både rundt om Odense by og Odense fjord.Vi anbefaler dette helikoptergavekort, hvis man både vil se by og natur, i en oplevelse. 

– Pris: 4.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

“Lillebælt og Vestfyn”

På denne tur, bevæger vi os direkte mod Fredericia.Derefter tager vi turen ind igennem Lillebælt, og fortsætter ned rundt om Assens. 

– Pris: 5.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

“Østfyn og Storebælt”

På denne tur, bevæger vi os nordøst rundt om Odense Fjord. Derefter tager vi turen ned langs østkysten, hvor vi blandt andet tager et kig på Storebæltsbroen. 

– Pris: 5.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 250kg

“Endelave, Tunø og Samsø”

På denne tur, laver vi ”ø-hop” til de tre øer nord for Fyn.Turen går først over Endelave, derefter Tunø, og til sidst Samsø. 

– Pris: 6.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 245kg

“De sydfynske øer”

På denne tur, flyver vi sydpå rundt om Faaborg. Derefter flyver vi mod Svendborg, over Tåsinge, Ærø og Langeland. 

– Pris: 7.500 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 240kg

“Fyn rundt”

På denne tur, tilbyder vi den helt rigtige gave til Fynboen!Vi flyver hele vejen rundt om hele Fyns kyst. Højre eller venstre, du bestemmer! 

– Pris: 10.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 225kg

“Endelave, Samsø, Aarhus, Horsens & Lillebælt”

På denne tur, tilbyder vi muligheden for at se lidt af hvert af Danmark. Vi kommer over øerne nord for Fyn. Rammer Djursland, og flyver ned langs østkysten til Fredericia. 

– Pris: 10.000 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 225kg

“Vadehavet ved vestkysten”

På denne tur, tager vi over vestpå mod Vadehavet.På turen kommer vi forbi Lillebælt to gange, samt forbi Ribe, Mandø og Skallingen. 

– Pris: 11.500 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 215kg 

Ved denne tur, kan vi tilbyde at tanke mindre på i Odense, og lave et fuelstop i Esbjerg. På den måde kan vi øge den maksimale samlede vægt til 240kg. Prisen vil så være 12.000kr

“Runder over København”

På denne tur, flyver vi over Storebælt, og igennem Sjælland.Destinationen er København, hvor vi tager et par runder over byen. 

– Pris: 13.500 kr. for 1-3 personer. MAKSIMUM SAMLET VÆGT: 195kg 

Ved denne tur, kan vi tilbyde at tanke mindre på i Odense, og lave et fuelstop i Roskilde. På den måde kan vi øge den maksimale samlede vægt til 225kg. Prisen vil så være 14.000kr

“Specielt til dig”

Har du ønsker om et speciallavet gavekort, så laver vi det hellere end gerne.Her kan du helt selv bestemme; hvor vi starter og slutter, hvor vi skal flyve hen og hvor lang tid turen skal tage. Skriv til os med en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

b3lineicon|b3icon-file-text||File Text
  • Alle helikoptergavekort har en holdbarhedsdato på 12 måneder fra købsdato.
  • Grundet vejr og luftrum, kan det hænde at turen aflyses, eller ruterne ændres undervejs.
  • Alle helikoptergavekort har som udgangspunkt start og stop i HCA Airport.

    Kontakt os for flere informationer omkring helikoptergavekort, vi sender gerne rutekort på de planlagte ture.

b3lineicon|b3icon-list-check||List Check

Alle gavekort har en maksimum samlet vægt for de 1-3 passagerer. Denne vægt må under ingen omstændigheder overskrides! Da helikopterens vægt og balance ikke derefter er sikkerhedsmæssig forsvarlig. Derudover, så er der sat en maksimum vægt for den enkelte passager på 130kg. Denne vægt må ikke overskrides, grundet designet af helikopteren! Disse to vægtkrav, kan ikke bøjes og er altafgørende for sikkerheden ombord.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på helikopterflyvning? – så skriv til os

Kontaktform