Helikopterflyvninger til private og erhverv

Om Schou Helicopters

Vi flyver helikopter – og vi er gode til det!

Vi flyver så ofte vi kan komme til det. Schou Helicopters, som er en del af Schou Gruppen, Pga. corona solgte vi i 2019 begge helikopter R44. Vi har samarbejde med flere andre selskaber som råder over R44 men også Airbus 120 som vi lejer ind til de enkelte opgaver indtil vores nyere Robinson R44 er klar som vi råder over 24/7, vi afventer blot Trafikstyrelsen`s godkendelser før end de må flyve for vores gæster.

Helikopterflyvning er det vi brænder for, og vores mission er at give jer oplevelser i aldrig glemmer. Foruden flyvning af private, tilbyder vi også helikopterflyvning til erhverv. Vi er altid fleksible og tager gerne en udfordring op.

Vores base er i Odense, og vores hjemme lufthavn er: HCA Airport / Hans Christian Andersen Airport. men vi flyver over hele landet i alle døgnets lyse timer. Vores crew består af én chefpilot som er vores primære, derudover har vi freelance piloter der står til rådighed, så vi kan være fleksible i forhold til dine ønsker. En ting vi vægter højt er netop, at det er dig der bestemmer opgaven og tid og sted, så skal vi nok sørge for at sikkerheden er i top og at i får en oplevelse for livet.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på helikopterflyvning? – så skriv til os

Kontaktform