Sikkerhed

Er vi i tvivl om noget, så er vi ikke i tvivl

Sikkerhed er Alpha og Omega ombord på helikopteren. Vi tager ingen chancer, og bliver hellere på jorden, end tager en risiko i luften.

SERVICE

Helikopteren bliver serviceret hver gang den har fløjet 50 timer. Det gælder blandt andet: olieskift, skift af sliddele, og hvad producenten ellers foreskriver. Desuden gennemgår mekanikeren helikopteren, som et ekstra tjek.

DAGLIGT TJEK

Inden helikopteren skal i luften, gennemgår piloten helikopteren fra ende til anden. Hvis helikopteren ikke er i tiptop stand, flyver vi ikke før problemet er udbedret.
gfgfg

PILOTEN

Helikopterpiloten gennemgår omfattende flyvetræning hvert halve år. Desuden bliver der afholdt kurser i løbet af året, hvor nye sikkerhedstiltag bliver gennemgået. Piloten skal også besøge en flyvelæge en gang om året, som sikrer at helbredet er 100% i orden.

ARRANGEMENTER

Er vi ude og lave rundflyvning, eller lignende, hvor der skal et Groundcrew til. Så sørger vi for at området er i optimal stand for flyvning. Groundcrewet har gennemgået træning, så sikkerhedsniveauet udenfor maskinen også er ligeså højt, som indeni.